Mindent a baleseti károsultak jogairól

A BALESETI JOGÁSZ

A BALESETI JOGÁSZ

Miért válasszunk ügyvédet, ha balesetet szenvedtünk?

2015. október 05. - balesetijogasz

A címben feltett kérdésre a válasz egyszerű: azért válasszunk ügyvédet, ha baleset történt velünk, mert az ügyvéd a legolcsóbb és legbiztonságosabb megoldás!

 

accident.jpg

 

A sikeres kárrendezés komoly jogi és szakértői felkészültséget igényel, mely nélkül a kárrendezés folyamán szinte biztosan további és helyrehozhatatlan károk fogják Önt érni.

Napjainkban szinte egy egész iparág épült arra, hogy a baleseti sérültek kárügyintézésén kontárok meggazdagodjanak, akik kirívóan magas megbízási díjakért kínálják szolgáltatásaikat. Sajnos az is elmondható, hogy az ilyen kárügyintézők működését semmi sem tiltja, így nyugodtan végezhetik tevékenységüket, ami nem ritkán a kórházi ágyon fekvő betegek vagy a gyászoló hozzátartozók zaklatását jelenti.

Ha Önt baleset érte a munkahelyén, munkába menet, vagy közlekedés közben, forduljon egy szakmailag felkészült és tapasztalt ügyvédhez. Az ügyvéd az, aki szakmailag hitelesen és hozzáértő módon tudja képviselni az Ön érdekeit, és aki ismeri a kárrendezési eljárás menetét. Egy jó ügyvéd képes reális forgatókönyvet felvázolni Ön előtt a kárrendezési eljárás kimenetelére vonatkozóan, beleértve az Ön számára legnagyobb valószínűséggel megítélendő kártérítési összeget is.

 

Dr. Ikanov Gábor
A baleseti jogász
www.ikanov.hu

süti beállítások módosítása